FABA DEVENTER

FABA DEVENTER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Faba Deventer. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 20:29 Voor de zoveelste keer de sausjes niet goed, als je erover belt kunnen ze niks doen ivm geen bezorgers. Als je vraagt hoe ze het gaan oplossen zeggen ze later terug te bellen. Dit doen ze niet. Eten is ook steeds vaker smaakloos, was eerder niet zo.
24 jun 2022 om 18:54 Ik bestel met rijst en ik krijg aardappelen Ik probeert 13 keer te belle maar ze nemen niet op. Echt slecht service
6 jun 2022 om 12:25 Eten was er snel, salade was op voor het broodje maar dat hebben ze goed opgelost met extra doner..... Ga vaker bestellen was lekker en goed warm
26 mei 2022 om 20:17 Alles bedankt
22 mei 2022 om 22:00 Broodje kipdoner gehad, was vrij vet en er zat alleen ui op, verder geen groente. Knoflooksaus zat er ook niet bij. Wel snel bezorgd.
20 mei 2022 om 19:09 vriendelijk personeel, het eten is altijd goed. kom hier altijd
30 apr 2022 om 10:05 Heel goed
6 apr 2022 om 2:00 Heel goed
2 apr 2022 om 19:34 Heel goed
27 mrt 2022 om 18:39 Super!
6 mrt 2022 om 14:38 Het eten werd te vroeg gebracht.
26 jan 2022 om 17:28 Bezorging duurde lang Bestelling werd steeds uitgesteld Bezorger kon adres niet vinden